Podpořte imunitu s produkty od Herbalife

Zasoutěžte si s námi o 3 balíčky produktů na podporu imunity. Přejeme hodně štěstí!

Microbiotic Max Doplněk stravy Vanilka

Váš trávicí systém je neuvěřitelný. Je domovem bilionů bakterií, dobrých i špatných, a většina z nich žije ve vašich střevech. Střeva toho dělají mnohem více, než si uvědomujete: rozkládají potravu na živiny, uvolňují energii a vylučují odpad z těla. Proto je důležité starat se o zdraví svých střev tím, že jíte potraviny, které obsahují probiotika a prebiotika. Probiotika, například kmeny bakterií Lactobacillus a Bifidobacterium, umí uvést do rovnováhy bohatost a diverzitu ve střevech, zatímco prebiotika slouží jako potrava pro dobré bakterie.  Microbiotic Max je doplněk stravy ve formě prášku, jehož speciální receptura kombinuje probiotika a prebiotickou vlákninu, které se navzájem harmonicky doplňují a pomohou vám dosáhnout cílů ve výživě. Tento produkt má vysoký obsah vlákniny a každá porce obsahuje 2 miliardy živých bakterií kmenů Bifidobacterium lactis a Lactobacillus helveticus.

Vychutnejte si jemnou vanilkovou příchuť tohoto univerzálního produktu. Stačí jej rozpustit v půl sklenici vody nebo přidat do vašeho oblíbeného koktejlu Formula 1, který však rozmíchejte předem. Microbiotic Max se dodává v balení obsahujícím 20 sáčků, proto pro vás bude snazší dosáhnout vašich cílů ve výživě i mimo domov. 

Pokyny k použití: 

Vsypte 1 sáček (2 g) do půl sklenice vody (cca 100 ml) a míchejte, dokud se nerozpustí. Microbiotic Max můžete pít samostatně nebo jej přidat do vašeho oblíbeného koktejlu Formula 1, který však rozmíchejte předem. Tekutiny by měly mít teplotu nižší než 25 °C, abyste neovlivnili účinnost produktu. Vychutnejte si Microbiotic Max jedenkrát denně.

Užívejte tento produkt v rámci vyvážené a pestré stravy, jako součást aktivního zdravého životního stylu.

Immune Booster Doplňkový nápoj

Náš imunitní systém je neuvěřitelně složitou sítí, která každý den tiše a neúnavně pracuje. Podpořte svůj imunitní systém produktem Immune Booster! Tento doplňkový nápoj v prášku obsahuje EpiCor® - vědecky ověřenou složku na bázi sušeného droždí. Immune Booster je chytrou výživou pro váš imunitní systém. Obsahuje také nejdůležitější vitamíny a minerály, které přispívají ke správnému fungování imunitního systému, např. vitamíny C a D, selen a zinek.  Tento produkt se dodává v krabičce s 10 sáčky, a proto si jej můžete brát s sebou a snadno připravit i mimo domov.

Hlavní charakteristiky a výhody:

  • Osvěžující příchuť černého bezu
  • Obsahuje EpiCor® - vědecky ověřenou složku na bázi sušeného droždí
  • Vysoký obsah nejdůležitějších vitamínů a minerálů, jako jsou vitamíny C a D, selen a zinek, které přispívají ke správnému fungování imunitního systému
  • Vitamín C, selen a zinek také přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem
  • Vhodný pro vegetariány

Návod k použití:

Vychutnejte si Immune Booster každý den: vsypte jeden sáček (3,7 g) do 150 ml vody a míchejte do rozpuštění. Pijte jednu sklenici denně během jídla.

Užívejte tento produkt vrámci vyvážené a pestré stravy, jako součást zdravého aktivního životního stylu.

Více informací naleznete na www.herbalife.cz

Výherní balíček obsahuje: 2x Microbiotic Max Doplněk stravy Vanilka a 1x Immune Booster Doplňkový nápoj.

Cena balíčku: 2 740 Kč

Zapojte se do soutěže a vyhrajte jeden ze 3 balíčků od Herbalife!

Soutěž probíhá od 11.12. do 21.12.2021.

Vyhrává 50., 90. a 150. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat